Vítězné tažení Mozartových koulí.
Až teprve od roku 1900 se na kulatý tvar "bonbónu" upozornilo i v jeho názvu. Narodily se Mozartovy koule a pokračovaly ve svém úspěchu, stejně jako sám Mozart, i mimo Salzburg.
Už v roce 1920 byly Mozartovy koule neodmyslitelnou součástí Salzburgského festivalu. Od druhé poloviny 20. století zažily velký rozmach, čímž rázem stoupla poptávka po Mozartových koulích. Tradiční metodou ruční výroby nebylo možno tuto poptávku pokrýt. Proto vyvinul Victor Schmidt moderní metodu produkce, která umožnila výrobu většího množství se současným zachováním historické receptury a kvality.
Dnes se Mozartovy koule těší vysokého stupně popularity. Po celém světě si na nich pochutnávají, jako na typické sladkosti z Mozartovy vlasti. Jejich jedinečná chuť z nich v minulosti a stejně jako nyní, dělá symfonii chutí pro mlsné jazýčky.