Kitl Syrob Bio Malina s dužninou sirup pro domácí limonády 500 ml
Vynikající, na českém trhu unikátní hustý sirup, vyrobený z malinové šťávy a malinové dužniny. Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 102 ml malinové šťávy a dužniny. Vyrábí se za studena, aby si zachoval zdraví prospěšné látky.
Je skvělý pro přípravu domácích limonád a koktejlů nebo třeba mléčných shaků. Horké Maliny s Vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou jednoduše zalijte malinovým sirupem a oblíbený dezert získá ještě lepší a výraznější chuť.
Typ produktu
Přírodní produkt
Dávkování
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.
Recepty z Kitl Syrob Malina:
Malinový shake
Tradiční Syrob Kitl Malina přidáme ke dvěma kostkám ledu a přidáme vychlazené Mléko. Vše důkladně rozmixujeme. Podáváme s brčkem.
Malinový ledový čaj
Malinový Syrob promícháme s drceným ledem a vychlazeným zeleným čajem. Ozdobíme lístkem čerstvé máty.
Domácí Malinová limonáda
Do úzké vysoké sklenice přidáme Syrob Kitl Malina, led a sodu. Ozdobíme plátkem Limetky a čerstvou malinou.
Alkoholický míchaný koktejl Raspiroska
Do drceného ledu přidáme kvalitní vodku spolu s plátkem Limetky. Přelijeme Malinovým Syrobem.
Horké Maliny
Vanilkovou zmrzlinu polijeme horkým malinovým Syrobem (pozor nepřipálit!). Zdobíme šlehačkou nebo oplatkou. Ihned podáváme.
Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Cukr, Malinová dužnina (Rubus ideaus L., 10%), malinový Koncentrát (Rubus ideaus L., 8/), regulátor kyselosti: Kyselina Citronová, konzervant: Sorban draselný, přírodní malinové aroma.
Výrobek obsahuje ve 100 ml:
energetická hodnota 1431kJ/340 kcal, Tuky 2g, z toho nasycené Mastné kyseliny 0,13 g, Sacharidy 83 g, z toho Cukry 82 g, bílkoviny 1,3 g, sůl < 0,1 g.
Informace pro diabetiky: výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.
KITL SYROB – PRO ZDRAVÉ DOMÁCÍ LIMONÁDY
Kitl Syrob jsou vynikající husté sirupy vyráběné podle tradičních domácích předpisů. Mají lahodnou chuť a jsou ideální pro přípravu domácích limonád, horkých nápojů i k ochucení koktejlů nebo různých dalších drinků. Syroby se vyrábí z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Rostliny zpracováváme za studena, díky tomu jsou sirupy bohaté na látky zdraví prospěšné, Aromatické a chuťové.
Proč se sirup jmenuje Syrob?
Chtěli jsme vyrábět bezový sirup tak, jak se po staletí v domácnostech vyráběl a jak si jej mnozí dělají dodnes. Šli jsme do turnovského muzea za paní ředitelkou Vladimírou Jakouběovou, etnografkou a spisovatelkou, zda by pro nás v archívech neměla nějaký starý recept. Měla - jmenoval se "Syrob z černobejlí". Jak už je asi podle názvu pro černý bez jasné, recept pochází z Podkrkonoší a náš Syrob se tudíž nemohl jmenovat jinak.
Proč si koupit Syrob?
Nejlepší sirup na světě je ten, který si sami uděláte doma.
Nicméně, je to poměrně pracné a zdlouhavé, zašpiníte si u toho celou kuchyň a spotřebujete spoustu elektrické energie. Rostliny jsou k dispozici jen během části roku. A konečně, ne pokaždé se vám sirup povede, občas se ve sklepě zakalí, nedej-li - láhev zkvasí a vybuchne.
Takže pro všechny, kteří nemají čas nebo sílu si sirupy vyrábět doma, nabízíme druhé nejlepší sirupy na světě. Celoročně a ve stálé špičkové kvalitě.
Recyklujte Kitl lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.
A termék még nincs minősítve