Allnature Bílá moruše Bio sušená 100 g
Allnature Bílá moruše Bio sušená 100 g
V čínské tradiční medicíně se bílé Moruše používají převážně k léčbě únavy, ale také zde uvádějí, že má pozitivní vliv na ledviny, upravují chudokrevnost, pomáhají chránit před rakovinou, brání předčasnému šedivění vlasů, zlepšují Spánek. Morušovník bílý je strom pocházející z Číny. Má bílé plody, které jsou vynikající svou medovou chutí. Můžeme se s nimi setkat pouze v sušené podobně, jelikož jsou velmi citlivé na přepravu. Sušením neztrácí nic ze svých vlastností, kvůli kterým se řadí mezi superpotraviny - naopak se díky němu stávají ještě sladším. Moruše obsahuje vysoký podíl přírodních cukrů, jako jsou glukóza a fruktóza, které tvoří zhruba 50% z celého obsahu.
Specifický je vysoký podíl bílkovin, který je pro ovoce netypické a má zhruba kolem 10%. Neobsahuje žádné Tuky. Stravitelná Vláknina zapříčiňuje dlouhodobý pocit sytosti. Dále obsahuje široké spektrum vitamínů a minerálů. Významně je zde zastoupen Vitamín C, K, vápník, fosfor a Železo. Plody jsou zdrojem Resveratrolu a moranolinu. Resveratrol má antioxidační a antibakteriální účinky, které posilují imunitu. Moranolin zpomaluje vstřebávání sacharidů, a proto napomáhá udržovat zdravou hladinu glukózy. V čínské tradiční medicíně se bílé Moruše používají převážně k léčbě únavy, ale také zde uvádějí, že má pozitivní vliv na ledviny, upravují chudokrevnost, pomáhají chránit před rakovinou, brání předčasnému šedivění vlasů, zlepšují Spánek. Sušené Moruše jsou křupavé a mají sladkou chuť. Většinou se konzumují jako samostatná zdravá pochoutka, ale mohou se jimi i zpestřit saláty, smoothie, vločky, ořechy nebo jiné sušené ovoce.
- neobsahuje žádné Tuky
- vysoký podíl bílkovin
- vysoký podíl přírodních cukrů
- balení 100 g
Moruše bílá sušená.
Přípravek Allnature Moruše bílá sušená BIO 100g je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů a lepku.