Dr. Popov Red Lapacho Legendary Inca tea with orange flavor 120 g
Dr. Popov Red Lapacho Legendary Inca tea with orange flavor 120 g
Lapacho je vnitřní kůra stromu Lapacho, proto je důležité při přípravě čaje kůru vařit. Jen tak získáme maximum užitečných účinných látek. Lapacho se může užívat v poloviční dávce i profylakticky (preventivně). Pro zesílení účinků je možné Lapacho míchat s Vilcacorou (Uňa de Gato).
Pití čaje Lapacho bylo na starém kontinentu objeveno teprve velmi nedávno a u nás je zatím stále poměrně neznámé. Pojďme se s tímto mimořádným nápojem blíže seznámit.
Vyrábí se z vnitřní kůry stromu Lapacho. Neobsahuje kofein a je bohatý na vitamíny a Minerály, které pomáhají uchovat zdraví a životní energii. Lapacho obsahuje například Železo, vápník, hořčík, mangan, jód, bor nebo baryum.
- Lapacho Legendární čaj
- s příchutí pomeranče
- neobsahuje kofein
- bohatý na vitamíny a Minerály
- obsahuje Železo, vápník, hořčík, mangan, jód, bor nebo baryum
Zdravotní účinky čaje Lapacho:
- Pomáhá jako prevence při různých chorobách, jako je například Artritida, Diabetes, střevní problémy, infekce močového měchýře, astma a Rakovina. Jeho použití se v mnoha ohledech vyrovná se v imuno Stimulantům, jako je Echinacea a ženšen a předčí je, pokud jde o jeho potenciál jako podporný prostředek při léčbě rakoviny.
- Působí jako mírné laxativum. Pravidelné používání odvaru z kůry Lapacho bude udržje pravidelné vyměšování. Uživatelé všeobecně hlásí příjemné a umírněné uvolnění vnitřností, které vede k větší pravidelnosti bez jakýchkoli nepříjemných vedlejších účinků, jako je průjem.
- Funguje jako přírodní antibiotikum.
- Zpomaluje projevy stárnutí. Pokusy ukazují jednoznačnou inhibici volných radikálů. Volné radikály se silně podílí na normálním procesu stárnutí.
- Posiluje imunitní systém a snižuje šance na onemocnění kvůli jeho poměrně silným Antimikrobiálním účinkům.
- Pomáhá zlepšovat zdraví krve a kostní dřeně. díky zvýšené produkci červených krvinek se zlepšuje schopnost přenosu kyslíku v krvi. To má významný dopad na zdraví tkání v celém těle.
- Zmírňuje příznaky chřipky, nachlazení, horečky, popáleniny, dušnost, podráždění pokožky, kvasinkové infekce, infekce kostí, úplavice a dalších infekčních onemocnění.
- Pomáhá při léčbě chronických onemocnění, jako je lupus, psoriáza a Parkinsonova choroba. Zlepšuje také projevy u HIV nemocných pacientů.
- Má protizánětlivé účinky, snižuje bolest, zánět a jiné příznaky artritidy.
Vedlejší účinky.
I když není pochybností o tom, že Lapacho je velmi toxický pro mnoho druhů rakovinných buněk, virů, bakterií, plísní, parazitů a ostatních druhů mikroorganismů, jeví být bez jakéhokoli významné toxicity pro zdravé lidské buňky. Vedlejší účinky se objevují obvykle s izolovanými složkami ze stromu Lapacho a bývají omezeny na nevolnost a antiKoagulační účinky a průjem a to jen ve vysokých dávkách.
Určitou nevolnost je však potřeba očekávat jako přirozený důsledek procesu Detoxikace.
2 čajové lžičky Lapacha vařit v 1 l vody po dobu 5 minut, přikrýt a ještě 15 min. vylouhovat. Čaj pít teplý v průběhu dne po doušcích. Vždy po 6 týdnech přerušíme kúru na 1 měsíc. Profylakticky připravujeme čaj z polovičního množství. Doporučují se 2 šálky denně, ráno a večer.
Doporučený způsob přípravy Lapacho čaje
Existuje celá řada unikátních způsobů, jak vařit Lapacho čaj. Každý jihoamerický region v každé zemi má svůj vlastní recept. Základní recept na tento čaj vyžaduje 2 čajové lžičky kůry Lapacho na 1 litr vody. Vložit do vařící vody a vařit za snížené teploty po dobu 5 až 10 minut. Poté nechte čaj odstavený cca 20 až 30 minut. Nápoj můžete pít teplý i studený a uchovávat jej můžete i v lednici. Lapacho čaj zůstane svěží a uchová si přínos pro vaše po dobu několika dní.
Bylinné čaje Dr. Popova jsou čistě přírodní směsi bylin, které neobsahují žádné konzervační látky ani Barviva. Použité Byliny jsou atestovány. Čaje jsou vhodné pro každodenní pitný režim. Představují ideální nápoj, protože doplňují do organismu vitamíny, Minerály a další důležité látky v dobře vstřebatelné formě.
Bylinný čaj je obvykle nálev z bylin, ale může se kombinovat s černým nebo zeleným čajem buď už ve výrobě směsi, nebo také až po vylouhování. Prodává se jako porcovaný čaj nebo jako sypaný čaj. Obvykle stačí čerstvou nebo sušenou část Byliny zalít vřící vodou a nechat drogu několik minut louhovat. Čaj z čerstvých bylin je silnější, protože léčivé látky časem mizí a droga ztrácí na účinnosti. Existuje také postup louhování chladnou vodou, tak zvaná macerace, která je šetrnější, ale trvá několik hodin.
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 zakazuje sdělovat informace o účincích našich výrobků na lidský organismus.