DR. Popov Red Lapacho Legendärer Inka-Tee mit Orangengeschmack 120 g
DR. Popov Red Lapacho Legendärer Inka-Tee mit Orangengeschmack 120 g
Lapacho je vnitřní kůra stromu Lapacho, proto je důležité při přípravě čaje kůru vařit. Jen tak získáme maximum užitečných účinných látek. Lapacho se může užívat v poloviční dávce i profylakticky (preventivně). Pro zesílení účinků je možné Lapacho míchat s Vilcacorou (Uňa de Gato).
Pití čaje Lapacho bylo na starém kontinentu objeveno teprve velmi nedávno a u nás je zatím stále poměrně neznámé. Pojďme se s tímto mimořádným nápojem blíže seznámit.
Vyrábí se z vnitřní kůry stromu Lapacho. Neobsahuje kofein a je bohatý na vitamíny a Minerály, které pomáhají uchovat zdraví a životní energii. Lapacho obsahuje například Železo, vápník, hořčík, mangan, jód, bor nebo baryum.
- Lapacho Legendární čaj
- s příchutí pomeranče
- neobsahuje kofein
- bohatý na vitamíny a Minerály
- obsahuje Železo, vápník, hořčík, mangan, jód, bor nebo baryum
Zdravotní účinky čaje Lapacho:
- Pomáhá jako prevence při různých chorobách, jako je například Artritida, Diabetes, střevní problémy, infekce močového měchýře, astma a Rakovina. Jeho použití se v mnoha ohledech vyrovná se v imuno Stimulantům, jako je Echinacea a ženšen a předčí je, pokud jde o jeho potenciál jako podporný prostředek při léčbě rakoviny.
- Působí jako mírné laxativum. Pravidelné používání odvaru z kůry Lapacho bude udržje pravidelné vyměšování. Uživatelé všeobecně hlásí příjemné a umírněné uvolnění vnitřností, které vede k větší pravidelnosti bez jakýchkoli nepříjemných vedlejších účinků, jako je průjem.
- Funguje jako přírodní antibiotikum.
- Zpomaluje projevy stárnutí. Pokusy ukazují jednoznačnou inhibici volných radikálů. Volné radikály se silně podílí na normálním procesu stárnutí.
- Posiluje imunitní systém a snižuje šance na onemocnění kvůli jeho poměrně silným Antimikrobiálním účinkům.
- Pomáhá zlepšovat zdraví krve a kostní dřeně. díky zvýšené produkci červených krvinek se zlepšuje schopnost přenosu kyslíku v krvi. To má významný dopad na zdraví tkání v celém těle.
- Zmírňuje příznaky chřipky, nachlazení, horečky, popáleniny, dušnost, podráždění pokožky, kvasinkové infekce, infekce kostí, úplavice a dalších infekčních onemocnění.
- Pomáhá při léčbě chronických onemocnění, jako je lupus, psoriáza a Parkinsonova choroba. Zlepšuje také projevy u HIV nemocných pacientů.
- Má protizánětlivé účinky, snižuje bolest, zánět a jiné příznaky artritidy.
Vedlejší účinky.
I když není pochybností o tom, že Lapacho je velmi toxický pro mnoho druhů rakovinných buněk, virů, bakterií, plísní, parazitů a ostatních druhů mikroorganismů, jeví být bez jakéhokoli významné toxicity pro zdravé lidské buňky. Vedlejší účinky se objevují obvykle s izolovanými složkami ze stromu Lapacho a bývají omezeny na nevolnost a antiKoagulační účinky a průjem a to jen ve vysokých dávkách.
Určitou nevolnost je však potřeba očekávat jako přirozený důsledek procesu Detoxikace.
2 Teelöffel Lapacha in 1 l Wasser 5 Min. kochen, abdecken und 15 Min. ziehen lassen. vertreiben. Den Tee tagsüber schluckweise warm trinken. Setzen Sie die Behandlung nach 6 Wochen immer für 1 Monat aus. Prophylaktisch wird aus der Hälfte der Menge Tee zubereitet.Es werden 2 Tassen pro Tag, morgens und abends, empfohlen.
Empfohlene Zubereitungsart für Lapacho-Tee
Es gibt verschiedene Möglichkeiten, Lapacho-Tee aufzubrühen. Jede südamerikanische Region in jedem Land hat ihr eigenes Rezept. Das Grundrezept für diesen Tee besteht aus 2 Teelöffeln Lapachorinde auf 1 Liter Wasser. In kochendes Wasser geben und bei reduzierter Hitze 5 bis 10 Minuten kochen. Dann lassen Sie den Tee etwa 20 bis 30 Minuten ziehen. Das Getränk kann heiß oder kalt getrunken werden und lässt sich im Kühlschrank aufbewahren. Lapacho-Tee bleibt frisch und behält seine Wirkung über mehrere Tage.