Allnature Bulgur 500 g
Allnature Bulgur 500 g
Bulgur vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Je zdrojem vitamínů A, E a K, bílkovin a minerálních látek v podobě Hořčíku, Železa či Fosforu. Bulgur Allnature patří mezi málo známé obiloviny. Bulgur má přitom jedinečné nutriční hodnoty, a tak je velká škoda, že jej mnoho lidí stále podceňuje. Bulgur jsou přitom namočená zrna tvrdých odrůd Pšenice. Bulgur je dobře stravitelnou obilovinou, která nenadýmá. Bulgur se navíc snadno a rychle připravuje. Nasypte jej v poměru 1:3 do horké vody a nechte přibližně hodinu bobtnat. Stejně tak jej ale můžete přibližně 10 až 15 minut povařit. Bulgur je vhodný jako příloha k masu nebo jej můžete připravit obdobně jako zeleninové rizoto.
- vysoký obsah vlákniny
- minimální množství tuku
- je zdrojem vitamínů
- balení 500 g
Den Bulgur abspülen und in den Topf geben. Mit Wasser im Verhältnis 1:2 bedecken (etwa 2 Tassen Wasser pro Tasse Bulgur). Etwa 12-15 Minuten kochen. Nach dem Kochen das überschüssige Wasser abgießen und den Bulgur im zugedeckten Topf etwa fünf Minuten ruhen lassen.
Kann Spuren von Gluten, Erdnüssen, Sesam und Nüssen enthalten.
An einem trockenen und kühlen Ort aufbewahren.